Minikran

unic urw 376 mini spider crane

Knutsen Maskin AS er forhandler og distributør i Norge for Unic minikraner.

Unic Cranes Europe er hoveddistributør for den fullblods japanske produsenten i 27 europeiske land. I Europa markedsføres derfor minkranene under merkenavnet Unic. Furukawa Unic har produsert kraner i Sakura City Japan fra 1946.

De beltegående minikranene er særdeles kompakte og har et unikt og stort bruksområde. Med kompakte mål går de minste modellene enkelt igjennom en standard døråpning. Derfor er de ideelle for bruk på steder med vanskelig adkomst og lite plass. Samtidig har de større modellene særs god kapasitet og meget høy grad av fleksibilitet. Det produseres 9 modeller med løftekapasitet ifra ca 1 tonn og opptil hele 10 tonn. Derfor er dette en meget fleksibel maskin til bruk i alle former for bygg og anleggsvirksomhet. Alle maskiner leveres med fjernkontroll som standard i Norge. 

Brosjyre: Trykk her for å laste ned PDF brosjyre av modellspekteret fra 1 til 6 tonns løftekapasitet

email size new unic eco crane boom up - copy
Unic på batteri:

På Bauma 2013 introduserte Unic 2 nye modeller med ren batteridrift. Det er modellene Eco 095 (ca 1 tonns løftekapasitet) og Eco 295 (ca 3 tonns løftekapasitet). De batteridrevene minikranene er svært godt egnet for innendørs bruk. Disse maskinenen har ikke behov for strømtilkobling under drift og er svært fleksible i alle typer arbeid.

Brosjyre: Klikk her for mer infounic urw-1006
Verdens største minikran:

Unic produserer verdens største og sterkeste minikran med modellen URW 1006. Maskinen har løftekapasitet på hele 10 tonn og er svært fleksibel i bruk. På tross av ekstrem løftekapasitet i denne klassen har maskinen fortsatt kompakte mål som gjør den svært smidig og allsidig i bruk. Dieselmotor, 400 volt elektrisk drift og fjernkontroll er standard i Norge. 

Brosjyre: Trykk her for å laste ned PDF brosjyre av URW1006

Se mer informasjon på Unic sine hjemmesider her:

Trykk her for å komme til Unic sine hjemmesider

Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon:

Salg av minikran: 

Anders Kiel
Mobil:(+47) 416 74 570
E-post: anders(a)kmaskin.no

Thor Nordahl
Mobil:(+47) 477 12 000
Epost: thor(a)kmaskin.no

unic-cranes europe logo