MÖVE Fører- og skipperstoler

moeve_logo
Knutsen Maskin AS er norsk forhandler for Möve Førerstoler. Stolene er bygget i Nord-Tyskland, har kort leveringstid selges til svært gunstige priser.

stoler1Våre største kunder bruker stolene i maritimt miljø. Vi har levert stoler til en rekke båter, og største sluttbruker er Redningsselskapet som bruker førerstolene i mange av sine redningsskøyter. Likeledes bruker Sjøforsvaret stolene i sine kommandobåter.

På grunn av høy etterspørsel fra det maritime miljø leverer vi i dag komfortable høykvalitets førerstoler til bruk i både store og små fartøy. Førerstolene er spesialtilpasset et svært hardt og utfordrende liv på sjøen med masser av finesser og spesialforsterkninger. Vi vil anta at Möve's norske spesialversjon av førerstolene er blant det beste i markedet til bruk på sjøen – spesielt i forhold til pris.

Våre modeller:

stoler2Möve 702 "Flaggskipet": Komfortstol med høy rygg og nakkestøtte. Luftpute i korsryggen med elektrisk styring. Kraftige armlener av hardgummi. Understellet er laget av en kraftig og ekstra forsterket stålkonstruksjon, har luftkompressor og en kraftig luft dempepute og 2 sjokkabsorbere – 1 på hver side av understellet for symmetrisk mottak av belastningene. Stolen har også 4 punkt sikkerhetsbelter med 2 spoler og en rekke andre finesser. Trekket er standard av slitesterkt tekstil med grå/svart mønster. Vi kan også levere varetrekk (setetrekk til å trekke utenpå tekstiltrekket) eller så kan stolen bestilles med trekk av sort kunstskinn (Sky).

Alternativ for armlener: Vi kan også levere solide armlener med holdebrakett for joysticks. Disse er svært komfortable med ekstra gode egenskaper for å hvile armene under bruk.

Möve 800 – mekanisk fjæring: Alt likt som over, bortsett fra at stolen ikke har luftfjæring via kompressor, men tradisjonelt mekanisk fjæringsunderstell med betjeningshjul for justering av førers vekt. Stolen har også 2 punkt sikkerhetsbelte og manuell fylling av luftpute i korsryggen.

Möve Klappstoler: Klappstolene monteres på vertikal vegg, har 2 punkt sikkerhetsbelte og leveres i tekstil eller sort kunstskinn (sky). Sitteputen er fjærbelastet og folder seg opp når stolen ikke er i bruk og tar lite plass.

Ta kontakt med vårt delelager for priser, bilder og spesifikasjoner:

Kontakt:

Tom Ove Silihagen.

Telefon 459 62 557

Epost: tomo(a)kmaskin.no

 

Link til Møves hjemmeside: http://www.moevefahrzeugsitze.de/